édes - keserű

motyorog [@] gmail.com

mondjuk

  • This is the last: Ez olyan, mint egy ténylegesen kitalált, és való... (2014.06.04. 19:15) Napi groteszk
  • This is the last: A pénz többnyire alkalmazkodásra bírja az embert. (2014.06.04. 19:03) Szakember
  • This is the last: Hát még ha a szabadságtéren anarchia folyna. : )... (2014.06.04. 19:00) A Szabadság téren bármi megtörténhet (143. rész)
  • This is the last: Nos, ők nem föltétlen tartják annyira "egészségt... (2014.06.04. 18:55) OMÉK 2013
  • This is the last: Üdvözöllek, motymoty! A blogot ugyan nem mától o... (2014.06.04. 18:50) Eufemizmuska
  • motymoty: @calealenta: Esőerdőkről volt szó, amiknek a kií... (2014.02.18. 12:00) Miért ne tartsunk macskát gyerek helyett*
  • motymoty: Verona egyébként remek hely, az Arena nagy élmén... (2014.01.08. 16:42) Kedves Jézuska!

2012.02.10. 11:40 motymoty

Etalon

Önmagában van valami bizarr abban, ha két ember, akikkel együtt laktam egymásba szeret, és ezt lehet fokozni.
 
- Tudod én kupis vagyok.
- Á, nem hiszem.
- De, tényleg. Motyival is laktam együtt, és nagyon jól kijöttünk. Lehet, hogy nem tudod elképzelni, de nagyon rendetlen vagyok.
- De, el tudom képzelni. Én is laktam vele.

10 komment

2012.02.09. 12:49 motymoty

Álmok

Újabban rémálmaim vannak, a maiból hollywoodi sztármúvit lehetett volna forgatni, kicsit hasonlított erre, de nem volt ismert célja a létezésnek, csak felső vigyázó hatalom és titokzatos jelek a testen, mindez egy gigantikus parasztházban, 6 méteres belmagassággal, 6x4 méteres ablakokkal, ahonnan végül sikerült lelépni, olajfák aljában dideregtem, egy rövid ideig cucka rejtegetett egy panelben (álmaimban cucka mindig panelban lakik), amikor át kellett volna ugrani az egyik háztömb tetejéről a másikra, és felismertem, hogy Béla hiába bíztat, nem fog menni, ekkor felébredtem, és végre rájöttem, hogy a meleg miatt vannak ezek az álmok, hiába takarom le a radiátort, nem segít. Nem teljesen értem, hogyan lett a tavalyi 17 fokos nappali hőmérsékletből idén éjszakára ennél több.

6 komment

2012.02.08. 10:58 motymoty

Kutat ás

 
Dögöljön meg a szomszéd tehene is?
 
 
igen
 
 
ne
 
 
Nincs tehene, törjön el a lába.
 
 
A szomszédomnak szép lába van.
 
 
Csak ha az enyém is megdöglött.
 

26 komment

2012.02.07. 12:58 motymoty

Kék ruha

Még csak Már február közepe van, be kell pótolnom az elmaradt visszaemlékezéseket, sok évit, és azt is bizonyítanom kell, hogy szörnyen unalmas vagyok, - nekem bőven elég ehhez az előző két bejegyzés, de van akinek soha semmi nem elég - elmesélem, hogy a tavaly nem csak nagy felfedezéseket tettünk, hanem nagy újrafelfedezéseket is, ezek közé tartozott az Operaház, nem volt könnyű, elvégre még a szobánk ablakából is ezt látjuk. Nice view. Szóval felfedeztük, ismét, a maga pofátlanul alacsony jegyáraival és közelségével, öt perc alatt odaérnénk, ha egyszer elindulnánk időben, de a havi három alkalom ehhez túl kevés.
Az újrafelfedezések újrafelfedezéseket vonnak maguk után, így került elő a szekrényből a kék ruhám, amiben jobban hasonlítok egy manökenyre mint egy túlméretezett rongybabára, még a derekát is majdnem jó helyre varrták, csak pár centivel van följebb, a lengőbordáimat egyáltalán nem nyomja, mi ez, ha nem egy rámöntött ruha, bizonyítja ezt a sok a wc-be utánam rohanó öregasszony is, Aranyom, nem haragszik meg ugye, olyan gyönyörű a ruhája! Sajnos Béla sosem felejtette el azt a ruhát, nem érzi az újrafelfedezés varázsát, szerinte neki ennyi idő után már járna egy új ruha, zsörtölődik, újabban a hatkor kezdődő operákra veszek jegyet, ötig dolgozom, Béla pedig örül ha odaérünk, és van rajtam ruha.

16 komment

2012.02.07. 09:31 motymoty

Habzik a szám

A bkv körüli mizériát* nem unom, viszont nem fér a kis hülye fejembe, hogy miért vannak az autósok kiakadva a puszta gondolattól, hogy nekik is be kell szállni a közösbe? Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy mindenkinek, akinek Budapesten van a lakhelye vagy a munkahelye elemi érdeke, hogy az a fostalicska a bkv működjön? Akkor is ha sosem ment vele egy métert sem? Igaza van Bélának, komplett adót kellene kivetni az egész városra, lakhelyekre, munkahelyekre egyaránt. Igen, arra is, aki biciklivel jár.


*amennyiben az évekig hitelből üzemeltetést és az extrém pénzszűkét ennek lehet nevezni

57 komment

2012.02.06. 15:12 motymoty

A kérdés az, hogy vajon mennyire vagyunk hülyék

Nem teljesen értem, hogy hol lenne az ideális tájékoztatás határa, egy ország volt felháborodva, hogy senki nem mondta, hogy nem veszünk fel devizahitelt 0 Ft önerővel, mert hazárdjáték, most egy ország van felháborodva, ha azt mondják, hogy a hó hideg és csúszik. Vajon hol a határ, és van-e egyáltalán?

9 komment

2012.02.06. 11:11 motymoty

Nincs

Nincs kedvem.  Jó ideje már.

Előbb-utóbb mindenki unalmas lesz.

23 komment

süti beállítások módosítása