édes - keserű

motyorog [@] gmail.com

mondjuk

  • This is the last: Ez olyan, mint egy ténylegesen kitalált, és való... (2014.06.04. 19:15) Napi groteszk
  • This is the last: A pénz többnyire alkalmazkodásra bírja az embert. (2014.06.04. 19:03) Szakember
  • This is the last: Hát még ha a szabadságtéren anarchia folyna. : )... (2014.06.04. 19:00) A Szabadság téren bármi megtörténhet (143. rész)
  • This is the last: Nos, ők nem föltétlen tartják annyira "egészségt... (2014.06.04. 18:55) OMÉK 2013
  • This is the last: Üdvözöllek, motymoty! A blogot ugyan nem mától o... (2014.06.04. 18:50) Eufemizmuska
  • motymoty: @calealenta: Esőerdőkről volt szó, amiknek a kií... (2014.02.18. 12:00) Miért ne tartsunk macskát gyerek helyett*
  • motymoty: Verona egyébként remek hely, az Arena nagy élmén... (2014.01.08. 16:42) Kedves Jézuska!

2013.03.13. 15:15 motymoty

Kevés dolog van az életemben, amit nem én hagytam el

Írtak a tanulmányi osztályról, hogy vigyem be az indexemet, és akkor majd meglátják (mit?), remélem elhagyták, különben miért keresnék rajtam, amikor náluk van, hol lenne máshol, az indexleadás volt a fő vesszőparipájuk, az egyetemi lét elsődleges próbatétele, alfa-omega, kávé-cigi-sör, kinek mi; aki nem adta le vagyonokat fizetett, aki elhagyta az is, cserébe viszont a két index csak együtt érvényes, és ha együtt hagyod el, az elhagyás ára nem kétszereződik, hanem sokszorozódik (mert az már visszaesés, krónikus indexelhagyás, gigaskandallum), ha nem adod le, akkor az összeg megduplázódik, de ha küzdesz, hogy ne kelljen magaddal cipelned, akkor megfenyegetnek, hogy összeragasztják a kettőt, a tanárok meg simán személyes sértésnek veszik a két indexet, hiszen egyben sem találnak soha semmit, ráadásul ami betelt, abba már nem lehet írni, elvész az önkifejezés lehetősége, puszta léte haszontalan.

Mire mindezt végiggondoltam telefonált Másikbéla, hogy elhagyta az operajegyeket, nyomtassuk ki még egyszer, úgyhogy kinyomtattuk, általában félig használt lapra nyomtatunk operajegyet, úgyis eltépik, kidobjuk. Mondtam Bélának, hogy bármit választhat az index fénymásolatomon kívül, ezt az összetett feladatot nem sikerült megoldania,*  úgyhogy tájékoztattam Másikbélát, hogy kinyomtattuk, de szóba se jöhet, hogy megkapja, aztán mondtuk a jegyszedőknek, hogy van jegyünk, de szóba se jöhet, hogy eltépik.

Jeles, jeles, elégséges, Turandot, Bánk bán, közepes, jó szórakozást kívánunk! -  mondták, és nagyon hálásak voltak, hogy végre valaki őket is szórakoztatja.


*pedig látott mostanában ilyet:
m.: Hogy került elő az indexed?
B.: Arra gondoltam írok egy önéletrajzot, és meg kellett néznem milyen szakirányon végeztem.

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zazálea 2013.03.14. 09:53:43

nem jutok szóhoz a megsemmisüléstől. hát micsoda emberek vannak itt egy kupacban. ah.