A spárga szezon és a csótány szezon egyszerre kezdődik.
2011.05.11. 13:05
Fekete-fehér
27 komment
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
2011.05.11. 15:31:43
motymoty 2011.05.11. 15:37:19
laci bá · http://fuziklac.wordpress.com/ 2011.05.11. 19:07:52
jazoli 2011.05.11. 23:12:56
motymoty 2011.05.12. 15:21:02
@jazoli: Ez kiválóan hangzik. De legalább a csatát megnyertétek. Talán a háborút is.
WildShycu · http://igazvilag.freeblog.hu/ 2011.05.12. 20:18:28
BartiMagdolna 2011.05.13. 07:32:24
2011.05.13. 07:37:59
motymoty 2011.05.13. 09:49:51
2011.05.13. 09:52:58
motymoty 2011.05.13. 09:55:02
2011.05.13. 10:11:54
motymoty 2011.05.13. 10:20:16
2011.05.13. 10:31:54
cucka 2011.05.13. 11:06:56
motymoty 2011.05.13. 11:35:32
cucka 2011.05.13. 11:47:37
cukkini keserű? nekem még sose, viszont padlizsán az már annál inkább, meg kertiretek. aszongyák az öregbácsik, azért lesz keserű egy növény, mert nem kap elég vizet, szárazság volt. (pedig mi napi kettőt locsolunk, najó, néha elblicceljük, olyankor csak napi egyet :)
motymoty 2011.05.13. 11:52:57
cucka 2011.05.13. 12:05:34
motymoty 2011.05.13. 12:11:33
Ha beírod odafönt a lukba, hogy spárga, akkor megleled azt amit régebben írtam, van leves is meg valami más is, nincs kedvem utánajárni, illetve várnak a csótányok.
Mostanában inkább csak bevágom serpenyőbe, vajat és nagyon kevés vizet teszek alá, fedőt rá, s 10-15 perc múlva kész, azt hiszem. (mármint nem tudom mennyire jó az időérzékem)
Tálalásnal az aktuális kaja mellé burítom. ;)
cucka 2011.05.13. 12:13:59
és ha sikerül, mától a te neved egybefonódik a spárgáéval, legalábbis az én olvasatomban. ;) :DDD
motymoty 2011.05.13. 12:17:31
Jól hangzik egyébként, mondjuk szerintem nálam ez már nem fér bele a gyors kategóriába. :D
cucka 2011.05.13. 13:35:38
(helyette vettem karalábét, meg padlizsánt és bár lehet senkit sem érdekel, de mégis megosztom: töltött karalábét és töltött padlizsánt merényelek mára meg holnapra)
cucka 2011.05.13. 13:36:14
motymoty 2011.05.13. 13:59:51
A töltött cuccok biztosan finomak lesznek, én is szeretem, csak mostanában ritkán készül. De majd ha elmúlik a spárgaszezon.. és nem felejtem el, akkor.
Mi régen termeltünk spárgát a dédnagyanyámnál, kicsit nehezített a helyzeten, hogy néha feldühödött ilyen mihasznaságokon és kikapálta az egészet. :D
Ebben az egész albérletes létformában egyébként az aggaszt, hogy mivel a spárga az első 3 évben nem terem, ezért az ember más kertjébe nem ültet. Mondjuk ma már jól meg lehet lenni bolti spárgával is, finom, és nem is annyira kritikus zöldség mint mondjuk a paradicsom ami néha bűnrossz, vagy a levélzöldségek, amiket halálra permeteznek.
2011.05.13. 18:21:32
jazoli 2011.05.14. 09:25:40